2010-07-02

Anglija: kelionė pirmyn ir buitis

Sveiki, mielieji,

Dėl visa ko paminėsiu, jog prieš kiek daugiau nei savaitę gavau bakalauro diplomą, po to iškrausčiau butą, atsipalaidavau, atsisveikinau ir nuo vakar esu Anglijoje. Čia praleisiu vasarą ir, su atnaujinto DELLo pagalba, ieškosiuosi egzotiškos arba tiesiog geros AIESEC stažuotės.


Na, o vakar patyriau vieną įdomesnių kelionių. 29 autobuso pradėjau laukt likus dar 20 min. iki jo atvažiavimo tikimybės, o įsėdus ilgai klausiausi moterų priekaištų dėl prasto vieno iš keleivių kvapo. Tvarkingai su savo „bumbulo“ formos kuprine nužingsniavau iki oro uosto, maloniai nudžiugau neradusi jokios eilės ir jau ne taip maloniai susikrimtau, kai darbuotoja ištarė „įdėkite prašau savo bagažą pamatuoti“, nes tikrai žinojau, jog „bumbulas“ netilps. Po kelių minučių „projektavimo“ dalį daiktų persikėliau į švarką - tvarka - „bumbulas“ suplokštėjo, praėjau. Lėktuvas skrido ne taip lygiai kaip esu įpratus, o nusileidžiant vos neteko trinktelt galva į priešais esančią sėdynę, tačiau greitos kelionės autobusu ir traukiniu atėmė galimybę šią dieną laikyti įtempta.
Šiandieną leidžiu viena. Ryte Justas aprodė dar neaprodytas aprodytinas vietas, o po pietų pradėjau pratintis prie naujo būsto. Išsikroviau kuprinę, atgaivinau valymo įgūdžius, pastumdžiau kėdes ir dabar laukiu, kol išdžius dar trys drabužiai, kad galėčiau juos sulankstyti ir sudėti į lentynas. Išvada: reikia kuo greičiau susirasti darbą. Tai ir turėčiau padaryti kitomis dienomis.

Taigi, linkėjimas iš Bath'o! Malonios jums saulės ir turiningo savaitgalio!

5 komentarai:

  1. šiaip netikėjau tokiais dalykais, bet Greitpuodis "Rapid Xpress" tai nu žiauriai geras daiktas, vertas kainos, naudojame. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. šiaip netikėjau tokiais dalykais, bet Greitpuodis "Rapid Xpress" tai nu žiauriai geras daiktas, vertas kainos, naudojame. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na kaip suprantu kelionė praėjo gerai. Mano kišenėje taip jau guli lėktuvo bilietai i anglija ir tikiuosi viskas praeis laimingai. Vykstu ten tuo pačiu tikslu - dirbti ir mokytis.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na kaip suprantu kelionė praėjo gerai. Mano kišenėje taip jau guli lėktuvo bilietai i anglija ir tikiuosi viskas praeis laimingai. Vykstu ten tuo pačiu tikslu - dirbti ir mokytis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Svarbiausia į kelionę nepamiršti ne tik bilietų, bet ir indėlių dantų šepetėliams bei pačio dantų šepetėlio.

    AtsakytiPanaikinti